Sahabat Hijjaz Online

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Layar Keinsafan – Mestica

Kini buah tangan album kedua terbaru kumpulan nasyid Mestica telah berada di pasaran mengandungi 10 buah lagu terbitan Hijjaz Records Sdn Bhd. Dapatkan di pasaran sekarang hanya yang original untuk kualiti yang terbaik.

Roh Munajat

Album terbaru edaran Hijjaz Records Sdn Bhd telah berada di pasaran kali ini menampilkan Ustaz Asri vokalis Rabbani di dalam Album Roh Munajat yang mengandungi alunan zikir, surah dan doa serta selawat. Dapatkan album istimewa ini di pasaran anda sekarang hanya yang original edaran HRSB.

MTV Karaoke Kalimah Cinta 2
MTV Karaoke Kalimah Cinta 2 telah berada di pasaran sejak pertengahan ogos 2005, anda boleh berhibur sambil menyanyi bersama dengan klip video yang terpilih terbitan Hijjaz Records Sdn Bhd.

Juzuk Amma
Album berbentuk himpunan Juzuk Amma keluaran khas Hijjaz Records Sdn Bhd yang menggunakan vokalis utama Hijjaz iaitu saudara Munif, Hazamin Inteam, Khalil Mestica dan Bazli Unic.

Album Kalimah Cinta 2
Album kompilasi terbaru Kalimah Cinta 2 telah berada di pasaran, terdapat 16 lagu terpilih termasuk 2 buah lagu terbaru iaitu ‘Kerana Cinta’ dan ‘The Pilgrimage of Life’ yang dibawakan khas untuk peminat nasyid tanahair. Dapatkan sekarang hanya yang original.

Penawar Hati
Album ini telah berada di pasaran pertengahan bulan April 2005. Ia merupakan album yang mengandungi alunan zikir & doa, ayat al-Quran & Hadith, tarhim & selawat oleh saudara Munif Ahmad iaitu vokal utama Hijjaz. Dapatkan album istimewa ini apabila di pasaran sekarang hanya yang original terbitan Hijjaz Records Sendirian Berhad.

Join our Telegram channel to get the latest golf event updates and tips

More to explore

Rizq Aam Rohizam

Rizq Aam Rohizam is a Malaysian amateur golfer. He was among the few young and emerging golfers who were invited to participate

CONTENT NAVIGATION

golf lifestyle

~ Join the Lifestyle CLUB ~

Join us and be part of our community of over 7,000 members ABSOLUTELY FREE!​